Общи условия за ползване

Общи условия за ползване на онлайн магазина за доставка на части за дограма и щори


Добре дошли в нашия онлайн магазин за доставка на части за дограма и щори! Моля, прочетете внимателно следните общи условия, които определят правата и задълженията ви при използването на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме. С използването на този сайт и предлаганите услуги, вие се съгласявате да спазвате тези общи условия. Ако не сте съгласни с тях, моля, не използвайте нашия уебсайт.


1. Предоставяне на нужната информация за използване на нашия онлайн магази 

За да ползвате определени услуги и функции на нашия магазин, може да бъде изискано създаване на потребителски профил или предоставяне на определена лична информация. Вие сте отговорни за предоставянето на точна и актуална информация по време на регистрацията и се задължавате да поддържате вашите данни актуални.


2. Поръчки и плащания

Подаването на поръчки през нашия уебсайт е предмет на нашите условия за продажба. Всички цени са изразени в местната валута и включват допълнителни такси и данъци, където е приложимо. За процедурата на плащане, използваме сигурни платежни системи, за да защитим вашите лични данни.


3. Доставка и връщане

При поръчка на продукти от нас, доставката се извършва с помощта на специализирана куриерска компания. Моля, имайте предвид, че времето за доставка може да варира в зависимост от местоположението и наличността на продуктите. Ако сте неудовлетворени от закупените продукти, имате право да ги върнете в съответствие с нашата политика за връщане.


4. Ограничение на отговорността

Използването на този уебсайт е на ваша отговорност. Ние не носим отговорност за щети или загуби, които могат да възникнат от използването на нашия уебсайт или услуги. Прилагаме всички разумни мерки за гарантиране на точността на информацията, но не гарантираме за пълнотата и актуалността й.


5. Промени в общите условия

Запазваме правото си да променяме тези общи условия по всяко време. Промените ще влязат в сила веднага след публикуването им на този уебсайт. Вашата продължаваща употреба на уебсайта след въвеждането на промени означава вашето съгласие с новите общи условия.


Ако имате въпроси относно нашите общи условия, моля, свържете се с нас на адрес admin@chastidograma.com. Благодарим ви за посещението на нашия магазин и за вашето доверие към нас!